Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

03 Април 18, 19:27 / Автор: Р. Караджов
Партньорите на ''Газпром'' прескочиха санкциите на САЩ

"Газпром" са осигурили финансиране на ''Северен поток-2'', като са заложили акциите на Nord Stream 2 AG в британската финансово-кредитна агенция GLAS Trust Company LLC през август 2017 г. Срока на заема е до 2038 година и така партньорите на ''Газпром'' в проекта; Shell, OMV, Engie, Uniper и Wintershall не могат да бъдат санкционирани (във връзка със санкциите против Русия), защото не са акционери в изграждането на газопровода и не са инвестирали пари в него. Компаниите партньори на ''Газпром'' ще плащат своя дял на GLAS Trust и така ще избегнат евентуални санкции от страна на САЩ. Ако някой въобще попада под американски санкции, това ще са Glas Trust, но за риска британците вероятно ще вземат добър процент.
Основана през 2011 г. и регистрирана в Квардатната миля, GLAS Trust е международен доставчик на административни услуги на кредитополучатели, заемополучатели, емитенти и съветници на дълговия пазар, от директно отпускане на заеми до сделки с висока доходност, сливания, придобивания и специализирани в сложни сделки, включително преструктуриране на заеми. 

image

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1357