Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

29 Март 18, 08:33
Депутати от Долната камара на парламента на Обединеното кралство искат забрана за продажба на руски облигации
Британското правителство се е съгласило да разгледа възможност да наложи забрана на Лондонското Сити да помага в продажбата на руски държавен дълг. Миналия месец клиринговите къщи в Ситито, съвместно с големи руски банки, срещу които има наложени санкции, са допринесли за издаването на еврооблигации на стойност € 4 млрд., с които е финансиран руският дългПоловината от тях са продадени на лондонския пазар, като почти половината от дълга е бил купен от базирани в британската столица инвеститори. Сред предложенията на подполковник Том Тъгенхат, председателя на Комисията за външни работи към Камарата на общините е руските облигации да не бъдат достъпни за някои от основните западни клирингови къщи (като Euroclear и Clearstream), правейки ги на почти непродаваеми на вторичния пазар и пречейки по този начин на големите европейски и американски инвеститори да ги купуват или търгуват с тях. Русия има сравнително нисък държавен дълг ($ 122 млрд.), но от него 38 млрд. са в еврооблигации. Лондон ще преразгледа и британските визи на 700 руснаци богати руснаци, които са дошли в страната с обещания за инвестиране (£ на 2 млн.) на в местния бизнес.
 


Лондон генерира приблизително 22% от БВП на Обединеното кралство, а не малка част от този БВП се дължи на Квадратната миля (City of London) и Canary Wharf, друг финансов център в британската столица.  

image   

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1662