Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

04 Януари 18, 19:13
Merrill Lynch забрани на брокери и клиенти операции с BitcoinMerrill Lynch е наложила забрана на своите клиенти и на своите брокери и консултанти да купуват инвестиции свързани с Биткойн заради притеснения относно инвестиционния стандарт на криптовалутата и свързаните с нея продукти, включително да изпълняват клиентски заявки за търговия с Bitcoin Investment Trust на Grayscale (GBTC). Клиентите със съществуващи вече позиции в Биткойн и свързани с тях инвестиции могат да продължат да ги притежават, но тези по таксуваните сметки трябва да бъдат продадени. Подобна забрана за търговия с Биткойн финансови продукти вече бе наложена и от американското брокерско поделение на UBS Group.

Bitcoin Investment Trust се управлява от Grayscale Investments, чийто основател Бари Солберт е виден привърженик на криптовалутите. Самият фонд GBTC се търгува на извънборсовия пазар, като през последните 12 месеца постигна възвращаемост от над 1565% спрямо поскъпването на Биткойн с 1336%.

image

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1172