Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

14 Декември 17, 18:27
Над 1 милион гърци са загубили жилищата си заради дългове

image

Ако вярваш на правителството, ще фалираш много бързо! - Джим Роджърс, борсов спекулант

Над милион гърци са загубили имотите си заради задължения към банки. Всеки, който има дълг дори от € 500, може да си загуби жилището при онлайн търговете на имоти, които се провеждат от края на ноември. Те се отнасят за придобитите имущества с бизнес кредити, или имоти на гаранти на лоши длъжници, които не са защитени от закона за неплатежоспособни домакинства. 



Възобновяването на търговете беше съпътствано от големи протести пред съдилищата в Атина, като се стигна до сериозни сблъсъци между демонстрантите и полицията. Въпреки обещанията на лявото правителство (за което гърци си гласуваха), че основни жилища на стойност под € 300 000 са защитени, това не се спазва, а в окръжните съдилища в цяла Гърция има случаи, при които са отнети имоти, чиято оценка е по-малко от € 100 000, дори под € 50 000. Прагът от € 300 000 за защита на основни жилища (който и сега не се спазва) изтича в края на годината, а от 2018 г. той ще падне на € 200 000. 



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1223