Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

03 Декември 17, 20:45 / Автор: Bivol.bg
ЕС цензурира с европари публикации против корупцията
Базираната във Виена фирма с българско участие KVZ Digital Ltd. редовно блокира видеоклипове в YouTube, според Bivol. Сред блокираните са и критични към властта журналистически разследвания, в които изобщо няма чуждо авторско съдържание. Част от ръководния екип на компанията, между които и ''Косъма'', в ролята на цензор (срещу европари)

Преди 2 дни KVZ Digital блокира видео, показващо топлите отношения между полицаи и престъпни елементи от Враца. Компанията, спонсорирана с пари от европейските данъкоплатци, между които и българските, е цензурирала и много критични материали, уличаващи в корупция властите в Сърбия. Тази година фирмата е спечелила европейски проект по Програма ''Конкурентоспособност'' за ''Подобряване на производствения капацитет'', явно в цензурата над неудобните за престъпността. Едно от водещите лица в компанията спонсорирана с пари на евопейските данъкоплатци е Александър Алексеев Сано (Косъма от ''Под прикритие''). Компанията издържана с пари на европейските данъкоплатци работи с гиганти в областта на ''свободното слово'' като българската телевизия БТВ и други. 

image

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1461