Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

26 Февруари 15, 22:38 / Автор: Р. Караджов
Сегашните цени на руския природен газ ще падат
Сегашните цени на руския природен газ за Западна Европа, от сегашните € 293.4432 за 1000 м3 ще слязат на € 191.3292, 156.9329, а може и до 137.5850 още до средата на лятото. Давам ги в € въпреки, че цените на газта са в $ от което може и да има разлики заради валутния курс.

Цената от € 293.4432 е на борсата в Лайпциг и цената на която в момента Германия получава газ от "Газпром". От 2 март Украйна която в момента внася по цени от € 343.42 ($ 385) вероятно отново ще спре да внася газ от Русия и да се започнат преговори за лятна цена на газа, а при предишните преговори тя изцяло в продължение на месеци бе спряла вноса на руски газ. Освен спора за цените между двете страни, ще има и още една причина за спор. Кой да плати за доставките на газ към бунтовниците в Източната Украйна. Украинското правителство спря доставките за региона, но те са възобновени от "Газпром" който доставя газ на тези области, но иска да си приспадне парите за доставките от "Нафтогаз". Естествено украинците няма да платят кюфтета, които не са яли и спорът ще се закучи.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1211