Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

16 Ноември 17, 14:19
''Спасител на света'', счупи рекорда за цена



Единствената картина на Леонардо да Винчи в частна колекция - Salvator Mundi (Спасител на света), досега собственост на руският милиардер Дмитрий Риболовлев, бе продадена вчера за 19 минути от Christie's в Ню Йорк, на засега анонимен купувач, наддавал за картината по телефона. Според някои той е от Азия или е купувач за новият Лувър в Абу Даби. При достигане на цена от $ 330 млн. повечето купувачи се отказаха, а при цена от $ 370 млн. останаха двама и се бориха до цена от $ 450 312 500 за крайния купувач, която включва премията и допълнителните такси залегнали в аукциона.

С това картината би рекорда на Interchange на художника Вилем де Кунинг, продадена за $ 300 млн. през 2015 г. на Кенет С. Грифин, инвеститор, мениджър на хедж фондове и филантроп. Друга картина рекордьор за $ 300 млн. е Quand te maries-tu? (Nafea faa ipoipo?) на Пол Гоген. Следващата е Les Joueurs de cartes на Пол Сезан за $ 250 млн., Number 17A на Джаксън Полък купена за $ 200 млн. и Nu Couché 1917 на Амедео Модиляни за $ 170.4 млн. 

Българската следа в последната частна картина на Леонардо да Винчи

  

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2297