Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

13 Ноември 17, 21:58 / Автор: Р. Караджов
Венецуела плати част от дълговете си

В петък, президентът Николас Мадуро заяви, че повече от 400 инвеститори (70% са американци и канадци) ще присъстват на срещата днес - или 91% от притежателите на външния дълг на Венецуела, но както казах вчера и както се оказа днес, мнозинството кредитори, пропуснаха срещата. Шепа чуждестранни облигационери, все пак пътуваха от Ню Йорк, докато други изпратиха местни адвокати или представители на срещата, която е обявена за 18 часа (полунощ в България). Общо са пристигнали 80 притежатели на облигации. Днес комитет на International Swaps and Derivatives Association has (ISDA), търговска асоциация, представляваща сектора на финансовите деривати, трябваше да се събере отново в Ню Йорк, за да обсъди дали държавната петролна компания PDVSA е задействала кредитно събитие, чрез закъснение на плащане на повече от $ 1 млрд. по облигации. Инвеститорите обаче заявиха, че парите са достигнали до сметките им, макар забавени.

Венецуелската икономика продължава да се разпада, валутата на страната слезе до 64 604 боливара за 1 евро, 94.1 % от венецуелците имат проблем с прехраната, а приходите от износ на петрол от Венецуела са само 1/4 от това, което бяха през 2012 г.

image

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1495