Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

07 Ноември 17, 20:53 / Автор: Р. Караджов
Още един български кандидат за бизнеса на ЧЕЗ

ЧЕЗ България преговаря за продажба на енергийния си бизнес за € 312 млн. В някои медии, като друга страна се посочва индийска компания - Future Energy. Но като в онзи скеч от социализма и продажбата на верига ''Пикадили'' не било компютри, а компоти. 



За 2015 г. приходите на търговеца на ток Future Energy, са над 57 млн. лв., а нетната печалба е 1.2 млн. лв. Клиентите на компанията са около 3500 юридически и около 50-100 физически лица. Future Energy (''Фючър Енерджи'' ЕООД) е българска компания, собственост на Валентин Крумов Христов, собственик доскоро с пълен дял в ''Магнум 7'' (хладилно оборудване), която от продаде на  австрийската Hauser 80%. Сред начинанията му в миналото са разработването на минерална вода ''Банкя'', компания за широколентов печат ''Типо принт'', опита за заграбване на болницата в Девин, чрез фирмата му ''Хоспитал сървиз'', за която лобираше бившия председател на ОК на БКП в Хасково - Румен Сербезов, "Аксис 7" и други. За бизнеса на CEZ в България имаше интерес от Христо Ковaчки, който предложи € 250 млн. и от Energo-Pro за около € 300 млн. Преди дни CEZ продаде ТЕЦ ''Варна'' за около €  50 млн.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1397