Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

03 Ноември 17, 22:43
Робот заменя адвокати и пести пари

Развитието на изкуствения интелект напредва и все по-често някои от алгоритмите се използват в ежедневието. До края на годината и в САЩ ще бъде стартиран чат-бот, с помощта на който, хората без никакво юридическо образование могат да подадат съдебен иск.

100 от най-добрите лондонски юристи и роботът CaseCruncher Alpha ca получили еднаква задача - основните факти за 775 случая на неправомерна продажба на Payment protection insurance (PPI)*. Организаторите на експеримента са дали данните за cпоpните дела, за които трябва да се реши, кои случаи да бъдат разпределени към финансовия омбудсман, a ĸoи кои могат да останат без присъда. 




Юристите се оказали прави в 66.3% от случаите, a решенията на изкуствения интелект са съвпаднали с решенията на съдията в 86.6% от случаите. CaseCruncher Alpha не е продукт на технологичен гигант, а на плод на въображението на четирима студенти на юридическия факултет на Кеймбриджкия университет. CaseCruncher Alpha e чат-бот, базиран на невронна мрежа. Първоначално само е отговарял на юридически въпроси, но след обучение е започнал да се справя с цели съдебни дела. Според създателите, CaseCrunchers са предназначени за организации, които искат трайно да премахнат юридическите затруднения. Крайният резултат е система, която намалява времето и парите, изразходвани за правен проблем, като съчетават или превъзхождат човешката точност.

* Payment protection insurance (PPI) - ''кредитно застраховане''  е застрахователен продукт, който дава възможност да се гарантира изплащане на кредитите, ако кредитополучателят се разболее, почине, стане инвалид, губи работа или има други обстоятелства, които могат да пречат да спечели доходи за обслужването на дълга. PPI бе широко продаван от банки и други доставчици на кредити продукт, като добавка към кредита или овърдрафта. 



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1011