Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

01 Ноември 17, 15:23
Градски електромобил за $ 7500
На 10 ноември в Китай започват продажбите на градският електромобил Zhidou D3 с цена от $ 7500.



Zhidou D3 има мощност 41 к.с., максимална скорост от 100 км/ч. и пробег от около 170 - 200 км. с едно зареждане. Има климатик, камера за виждане на заден ход и 2 еърбега. Има право да се движи и по магистралите в страната и ще ползва всички привилегии, отстъпки и субсидии предвидени в Китай за електромобилите.



С този електромобил китайците се прицелват в ценовия сегмент в който се канят да навлязат и Renault-Nissan.



Като недостатък за колата може да се посочи, че все още напомня автомобил с ДВГ. Има 1, а не 4 електромотора, което увеличава броя на движещите се части, поддръжката, излишно увеличава тежестта на автомобила и отнема място, което може да се ползва за багаж.



D3 се произвежда от Zhi Dou Electric Vehicle Corporation, известен като ZD Auto. Geely (Zhejiang Geely Holding Group), китайският конгломерат, който притежава и Geely Auto, Volvo и London Electric Vehicle Company Ltd. (бившите London Taxi Corporation Ltd), е мажоритарен акционер в ZD Auto (Zhi Dou Electric Vehicle Corporation).



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1217