Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

22 Октомври 17, 02:53 / Автор: Р. Караджов
Отрязаха достъпа на венецуелската петрола компания от терминал
NuStar Energy LP (NYSE: NS) забрани на венецуелската държавна, петролна компания PDVSA да използване терминала за съхранение, на остров Синт Еустациус (от 2011 г., островът е холандска община) в северната част на Малките Антили. 



Petroleos de Venezuela (PDVSA) не направи очаквано плащане към компанията за ползване на терминала и има неплатени фактури за повече от $ 26 милиона и от месец юни не са извършвани никакви плащания към собственика на терминала. NuStar Energy са предложили задълженията да се платят евентуално в петрол или да стане съсобственик заедно с PDVSA, на притежаван от венецуелската компания терминал на остров Бонер (също холандска община).  Спорът се случва само месец след аналогичен случай на Бахамите. Продажбите на PDVSA се смятат за генератор на повече от 90% от приходите от износ на Венецуела.

 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1309