Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

15 Октомври 17, 18:34 / Автор: Р. Караджов
Розов диамант заема централно място в продажба на бижута в Женева

Рядък, розов диамант 37.30 карата, ще заеме централно място в продажбата на бижута организирана от Sotheby's в Женева на 15 ноември. Очакваната цена за камъка е между $ 20 и $ 30 млн. Диамантът е сертифициран от Gemological Institute of America (GI)



Само 0.02% от всички камъни са с подобен цвят. Рекордът за карат на подобен камък принадлежи на 24.78 каратовия ''Graff Pink'', който се продаде през 2010 г. за $ 46 158 674. Диамантът ''Raj Pink'' е изложен между 13 и 17-ти октомври в Лондон, заедно с други акценти от предстоящия търг, а после ще бъде изложен в Сингапур, Хонконг, Тайпе и Ню Йорк, преди продажбата си в Женева.

Други бижута обявени за продажба, са забележителен син диамант с тегло 7.41 карата, монтиран на пръстен от лондонския бижутер, известен колекционер и контрабандист на антики - Шломо Мусайеф, два жълти диаманта - крушовиден с тегло от 82.47 карата и кръгъл с тегло от 102.54 карата принадлежали на руската съпруга на един от принцовете Хенкел фон Донерсмарк и огърлица с два крушовидни смарагда (изумруда) и диаманти от колекцията на ослепително красивата Мари-Каролин де Бурбон (1798-1870), принцеса на Неапол и Сицилия (Кралство на двете Сицилии), херцогиня на Бери и херцогиня дела Грация, водачка на роялистки заговор след Юлската революция във Франция.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1008