Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

01 Октомври 16, 23:15
Ethiopia Commodity Exchange (ECX)

Една от най-младите борси в света, но от последните борси на планетата в която освен електронна търговия (Платформата ETrade стартира официално на 8 октомври 2015 г., за да заемни старата) е запазена и присъствената в най-добрите традиции на старите борси.



Електронната търговия изключително улеснява и облекчава всички и реално обезсмисля усилията на тези дами и господа в залата на борсата, но в Етиопия са решили да ги запазят, защото присъствието им позволява понякога договаряне между спредовете, лично, което не е възможно при електронните поръчки. На борсата се тъгува с огромно количество селскостопански стоки, от царевица и пшеница, до кафе, няколко вида боб, сусам и какви ли не африкански екзотики. Съвсем скоро около 5 милиона фермери в Етипия ще бъдат обхванати в този пазар, който вече им дава по-справедливи пазарни цени, възможности да продават бързо или да хеджират продукцията си.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3979