Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

10 Октомври 17, 19:26
САЩ приключи войната срещу въглищата

''Никоя федерална агенция не би трябвало да използва властта си, за да ви каже, че ще обявява война на сектори на нашата икономика.''Войната срещу въглищата свърши. Предишната администрация на САЩ използва цялата си власт и авторитет, за да направи така, че агенцията да определя победителите и губещите и начина, по който се произвежда енергия в страната. Никоя федерална агенция не би трябвало да използва властта си, за да ви каже, че ще обявяви война на сектори на нашата икономика. - обяви вчера директорът на Агенцията за защита на околната среда в САЩ Скот Пруит в своя реч.Електроцентралите с въглища генерират приблизително 40% от електроенергията в световен мащаб. 

Подходът новата администрация на президентът Доналд Тръмп е като цяло е различен от подхода на администрацията на Обама. Тръмп е критик на теорията за глобалното затопляне и на Парижкото споразумение за климата. На 1 юни Тръмп обяви, че САЩ излизат от него, защото ще струва на Америка 2.7 милиона загубени работни места до 2025 г. и да доведе до загуба на близо $ 3 трилиона от БВП.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0955