Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

05 Октомври 17, 22:36 / Автор: dnes.dir.bg
Саудитска Арабия и Русия подписаха предварителни споразумения

Саудитска Арабия и Русия подписаха предварително споразумение, създаващо възможност за закупуване на руски системи за противовъздушна отбрана С-400 и производството им в страната. Освен закупуването на системи С-400 се предвижда и покупката на противотанкови ракетни комплекси Корнет-ЕМ, тежки огнехвъргачни системи ТОС-1А, автоматични гранатомети АГС-30 и автомати "Калашников" АК-103. Саудитска Арабия е подписала меморандум, предвиждащ Русия да помогне на кралството да развие собствена военна индустрия.



Русия
и Саудитска Арабия ще продължат да работят за ''стабилизиране на световния петролен пазар'' и ще си сътрудничат във високотехнологични сектори. 

Руският фонд за преки инвестиции (Российский Фонд Прямых Инвестиций (РФПИ) и саудитският Public Investment Fund - PIF създават платформа с обем $ 1 млрд. за инвестиции в технологичния сектор. Саудитска Арабия е започнала и търсене на изпълнители за строителство на първата атомна централа в Саудитска Арабия. Росатом се надява да работи със Саудитска Арабия в строителството на АЕЦ и създаването на мобилни източници на енергия и вече е представил на саудитската страна предложения за изграждане на атомна централа.


ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.7311