Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

05 Октомври 17, 20:42
Да бъде победена Ислямска държава на бойното поле не е достатъчно

''Дори след окончателното поражение в Ирак и Сирия Ислямска държава вероятно ще намери подслон във виртуалното пространство, във ''виртуален халифат'', откъдето ще продължи да координира и вдъхновява атентати. Това ще позволи на Халифата да продължи да изгражда база от привърженици, докато бъде в състояние да завладее отново реални територии.'' -  Генерал Джоузеф Вотел, от Централното командване на въоръжените сили на САЩ.



Послание на ИДИЛ разпространявано без проблем в социалните мрежи

Нейното средство за комуникация и пропаганда - агенция Амак (#Amaq), не престава да функционира, а онлайн списания и нейното радио на няколко езика са все така достъпни и се популяризират свободно в социалните мрежи. Под натиска на някои държавни власти, доставчиците на услуги в света на Интернет симулират въвеждане на мерки и процедури, ''за да попречат на Ислямска държава да използва световната мрежа за пропагандни и организационни цели'', но това е само симулация. Но реално доставчиците, социалните мрежи и медиите не са спирали никога присъствието на Ислямска държава в мрежта, докато подлагаха на цензура нейните противници, дори те да са незначителни на фона на истинската война.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1015