Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

04 Октомври 17, 19:18 / Автор: Р. Карджов
Фондовият пазар в Мадрид отбеляза спад от над 4.296 % от петък насам

Още при откриване на пазара в понеделник, 2-ри октомври индексът (IBEX 35) на фондовата борса в Мадрид (Bolsa de Madrid) отвори с гап под затварянето на пазара в петък и в рамките на следващите 3 дни слезе до 9935 пункта, като спада днес бе особено осезателен.



Mercado Alternativo Bursátil (MAB) алтернативният пазар на акции, където се търгуват акции на компании с ниска капитализация също отбеляза спад. Спадове има и на фондовите борси в Барселона (автономната област Каталония), Валенсия (автономна област Валенсия) и Билбао (Баската автономна област). Испанските държавни и корпоративни облигации продължават да губят от своята стойност. Всичко това поставя под риск от покачване лихвите по кредити в Испания и спад в цените на имотите.

За сметка на това Latibex (фондов пазар за латиноамериканските ценни книжа със седалище в Мадрид, където се търгуват мексикански, аржентински, чилийски и бразилски ценни книжа) отбеляза повишение за периода от 2.513 %.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1221