Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

01 Октомври 17, 16:10
Каталуния внася много повече данъци, отколкото получава обратно от Мадрид

Каталуния отговаря за около 1/5 от икономиката на Испания, привлича и около 1/3 от чуждестранните инвестиции в страната, но внася много повече данъци, отколкото получава обратно от Мадрид, а това източване на провинцията от столицата, доведе до проблеми в областта. 



Води пред останалите региони, като произвежда 25% от износа на цялата страна. Регионът внася много повече данъци, отколкото пари получава обратно от Мадрид. Около 21% от данъците, които столицата събира, идват от Каталуния. Подкрепящите независимостта искат излизане, защото ако източването на провинцията от страна на столицата спре, дефицитът на Каталуния ще се превърне в излишък. Каталуния не е единствената страна в която столицата се държи като колонизатор, феодал, окупатор и само взема, без да дава нищо в замяна. България в която няма и подобие на местно самоуправление e пример как цялата държава бе централизирана, източена и съсипана, за да се осигури някакво благосъстояние на столичното население и неговите управляващи под безучастния поглед на ЕС.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189