Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

21 Декември 16, 13:19 / Автор: Р. Караджов
Как се справиха с терорист в Йордания
За разлика от миролюбива Европа която отговаря на убийците със свещички и плюшени сърца, йорданците не цепят басма на терористите. Както вече знаем, на 18 декември терористи стреляха по полицаи, взеха западни и местни заложници в град Карак (туристическа дестинация) на около 140 км. южно от столицата Аман.
 


По-голям размер снимка

Част от терористите бяха убити от силите за сигурност при освобождаването на заложниците, но един от тях попада за миг в ръцете на местните и те повече не го пускат. Пребиват го за няколко минути до смърт, методично и целенасочено. ''Мръсникът им разваля бизнеса''. Религията си е религия, толерантността си е толерантност, мултикултурализмът също (арабите мразят в червата тази дума), но икономиката трябва да върви, а вечер да има какво да се сложи на масата. А за да се сложи, трябва да върви алъш-вериша. А той не върви, когато има такива като пребитото от тях до смърт чифтокопитно. Така, че който пречи на бизнеса ''лобут'' както се казва в някои части на България. На снимката един от приятелите ми и информатори от Йордания, заедно с Негово Кралско Височество принц Хасан бин Талал, пряк потомък на пророка Мохамед, брат на покойния крал Хюсеин, няколко пъти регент на кралството и чичо на сегашния крал Абдула II. А ако преките потомци на Мохамед не разбират от религия и толерантност, кой тогава? Журналисти и политици които ни казват да обичаме терористите? Едва ли!

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.898