Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

23 Септември 17, 16:08
Робот в заведение за бързо хранене

Веригата за бързо хранене CaliBurger тества робот на компанията Miso Robotics в някои от ресторантите си от март. Изпитанията са успешни и сега роботът на Miso Robotics е вече член на един от екипите които работят в заведение за бургери в Пасадена, Калифорния. 



Роботът има изкуствен интелект, камери и сензори с които усеща околната среда. Ръката му завършва с шпатула, с която обръща кюфтетата, преценява кога са готови, а след това ги слага върху хлебчета. 

Miso Robotics е разработчик на роботизирани кухненски асистенти. Компанията се фокусира върху използването на изкуствен интелект и автоматизация в ресторантите и подготовката на храна. Управлението на компанията е в Пасадена, а капиталът с който е основана е $ 3.1 млн. Друг клиент на компанията е Culinary On-Demand в Канзас Сити. Водещ инвеститор в компанията е Acacia Research Corporation, компания със седалище в Нюпорт Бийч, Калифорния, която работи за лицензиране на патенти и за извършване на съответни правни действия при нарушения на патенти. 95% от бизнеса на компанията включва партньорство с изобретатели и притежатели на патенти. Акциите на компанията (Acacia Research Corp.) се търгуват на NASDAQ.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1145