Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

10 Ноември 15, 02:07 / Автор: Р. Караджов
''Разкритието'', че имало руски наемници в Сирия

Чета за ''разкритието'', че имало руски наемници в Сирия. Всъщност, освен споменатите Slavonic Corps Ltd които са новата компания на едни стари муцуни от бизнеса с наемници (Moran Security които пък са собственост на Neova Holdings Ltd.), там от 2013 г. поне, ако не и по-рано имаше и от RSB Group и още една, но не се сещам вече точно коя пак руска компания. Може и да са били от Chop Alfa-TSENTR, но те не стават за война, защото са или по-скоро бяха бивши ченгета. Тия последните украинците ги избиха почти всички на летището в Донецк, понеже ги бе домързяло да си носят ракетите против въздушно нападение. Част от наемниците в Сирия бяха върнати или се върнаха когато започна превземането на Крим и войната в Източна Украйна, но със затихване на бойните действия явно пак са отишли в Сирия.



И докато Chop Alfa-TSENTR бяха ''ала-бала'', с Moran Security няма шега.

Тия наистина са били на много мисии, включително бяха наети от руското правителство да чистят пиратите край Сомалия. В Slavonic Corps Ltd обаче, явно не е събран цвета на наемничеството, а от кол и въже защото през 2013 г. с основаване на компанията е събран цял батальон (около 300 човека) и ги бяха оставили без оборудване и тежко оръжие в Сирия, а това което им отпуснаха бе старо, от 30-те и 40-те години на 20 век, или неработещо. Обаче и противниците им имат подобно, старо, кталясало или някакви саморъчки в повечето случаи, защото не всеки може да се докопа до американски противотанкови ракети и други екстри. Тогава първата и единствена операция на Slavonic Corps Ltd. в Сирия отиде на зле от самото начало. Около 3000 джихадисти бяха почнали да обкръжават хората от Slavonic Corps още няколко часа след началото на действията, но наемниците благодарение на пясъчна буря успяват да се измъкнат, като дават само няколко ранени и се връщат в Хомс, а след това в базата в Латакия. Малко по-късно по-голямата част от тях ги прибраха в Русия. Естествено не им платиха по $ 4000 - $ 5000, но и кандидат-наемниците не се представиха особено блестящо така, че нещата са квит. С компанията майка Moran Security и малкия и персонал, ситуацията е друга и не така аматьорска.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1177