Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

11 Септември 17, 16:11
Русия е хвърлила край Дейр ез-Зор - АВБПМ (Авиационная вакуумная бомба повышенной мощности)
Бях споменал на 14 април, че е само въпрос на време и Русия след САЩ (Използваната срещу база на Ислямска държава в Афганистан бомба - GBU-43) да изпробва в бойни условия своето най-мощно не не-ядрено оръжие.



В социалните медии се появи слух, че Русия е хвърлила най-мощната си не-ядрена бомба (Термобаричното оръжие), наречена ''Бащата на всички бомби'' в Сирия. На 7 септември 2017 г. в Twitter се появиха публикации, в които се твърди, че свидетели в близост до сирийския град Дейр ез-Зор са видели оръжието в действие. АВБПМ е с маса 7100 кг. и може да създаде взрив, еквивалентен на 44 тона TNT, като не замърсява и не уврежда околната среда. Руската вакуумна бомба има 2 пъти по-голям радиус на гарантирано поражение спрямо най-близката до нея американска ''Майка на всички бомби'' - GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast Bomb (MOAB). Няма официално изявление на руското Министерство на отбраната.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1415