Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

22 Август 17, 11:40
Роботи ще шият скоростно тениски
Adidas ще получава по 800 000 тениски на ден с помощта на напълно автоматизирана система Sewbot Workline



Технологията е разработена от базираната в Атланта, Джорджия - SoftWear Automation, която през 2012 г. спечели финансиране в размер на $ 1.25 млн. от Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) – правителствена агенция към Министерство на отбраната на САЩ, която се занимава с развитието на новите технологии в американската армия, за да я разработи.




Tianyuan Garments, от Суджоу, Китай, най-големият производител на облекло за Adidas в световен мащаб, си партнира с SoftWear Automation, за да произвежда тениските в новопридобития завод на Tianyuan Garments в Литъл Рок, Арканзас. От рязане на тъканите, до шиенето и крайния продукт, това отнема приблизително 4 минути. Tianyuan Garments ще инсталира 21 производствени линии в завода, а системата ще прави по 1 фланелка на всеки 22 секунди, когато бъде напълно функционираща. Разходите за 1 тениска ще са 33 цента, цена която не може да бъде постигната дори на най-евтините трудови пазари. В Литъл Рок ще се инвестират $ 20 млн., а с течение на времето от китайската компания смятат, че ще имат нужда от до 400 нови работни места.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4708