Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

31 Юли 17, 14:21
БМФ поръча още четири 45 000-тонни кораба
БМФ (Параходство Български Морски Флот АД) сключи договор за построяването на нови 4 кораба (''Миджур'', ''Плана'', ''Мальовица'' и ''Бузлуджа'') в Китай, с възможност за още 2 на по-късен етап. Всеки от тях ще е с товароподемност (DWT) от 45 000, максимално газене 10.8 метра, с усилен корпус и пропулсивен комплекс за плаване в ледови райони като Балтийско море, Азовско море и Канада. Инвестицията ще надхвърли $ 100 млн.
 


През последните месеци флотът на БМФ е попълнен с 2 чисто нови кораба от последно поколение Bluetech 42 - ''Руен'' и ''Рила'', а догодина се очаква предаването на последните 2 кораба от този проект ''Рожен'' и ''Мусала''. С подписването на договорите, до средата на 2020 г. ''Параходство БМФ'' ще има собствен тонаж от над 1.5 млн. тона, при средна възраст на корабите от под 7 год. Целта на компанията е да стане най-големият корабособственик на т.нар. Handy size кораби за насипни товари в Европа.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066