Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

13 Юли 17, 19:25 / Автор: sosbg.eu
България е изпреварена от страни като Мали, Доминиканската република, Кения, Хондурас и Замбия

В тазгодишното издание на индекса България отбелязва ново дъно

За 2017 г. България получава резултат от 4.8 точки (от 10 точки) и се нарежда на 85-о място от 127 страни в класирането за международния индекс ''Право на собственост''. България е изпреварена дори от страни като Мали, Доминиканската република, Кения, Хондурас и Замбия. В България липсват съдебната власт, върховенство на закона и контрол над корупцията.

Румъния не е държава, на чиято икономика и стандарт на живот някой в Европа завижда. Но 19-милионната страна изглежда все по-богата, ако бъде погледната от южната страна на Дунав. В Румъния има около 6 пъти повече чужди инвестиции, отколкото в България.

Първенците в класацията, т.е. първите 20 процента от включените държави се радват на 13 пъти по-висок доход на глава от населението (в паритет на покупателната способност) в сравнение със страните на дъното.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1349