Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

16 Юни 17, 22:00
Американците смятат, че са убили важен финансист на Ислямска държава
Американците смятат, че са убили Фауаз Мохамед Юбаяр Ал-Рави, при въздушен удар днес, южно от Абу Камал. Фауаз Ал-Рави (има къща точно там) се смята за главен финансист на Халифата. Роден е през 1974 г. в Абу Камал (Сирия).



Поне от 2014 г. е лоялен на ISIS. Има силни контакти извън Сирия; от Тайланд и Малайзия, до Турция и непреки такива в Европа и САЩ. Улесняваше финансовите операции на ИДИЛ и обмена на пари. Чрез връзките си в Турция, урежда плащания (част от покупките на оръжие) и се занимаваше със съхранението на пари (суми в брой), с контрол над курса на долара в региона и част от приходите от търговията, извършвана от групировката. Близък с военното ръководство, а от май 2016 г. обявен за емир и старши финансист на Ислямска държава. През май Службата за контрол над чуждестранни активи към Министерството на финансите на САЩ, предприе действия да блокира финансова компания контролирана от ИДИЛ. Тогава името му и на неговата Hanifa Currency Exchange (основана през 2010 г.) бе спомената отново, като финансов посредник на Al-Kawthar Money Exchange.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4885