Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

14 Юни 17, 10:24
Verizon Communications, Inc. приключи сделката по поглъщането на Yahoo
Verizon приключи сделката по закупуването на основния бизнес на Yahoo, за $ 4.48 млрд. Сделката между Verizon и Yahoo беше обявена през миналата година, но приключването се забави заради разкриването на изтекла информация от имейл сървърите на Yahoo, което доведе до спад в цената с 6.666% от първоначалните $ 4.8 млрд. Verizon придоби портала и имейлите на Yahoo и ще се слее друго бивше интернет величие - AOL, в ново дружество Oath. Новата компания ще се ръководи от изпълнителния директор на AOL Тим Армстронг и в него ще влизат над 50 бранда, сред които медиите HuffPost и TechCrunch заедно с други социални мрежи като Tumblr. Комбинираните услуги на новата компания достигат над 1 млрд. души всеки месец.
 
Останалата част от Yahoo, която не бе закупена, ще се преименува на Altaba - холдингова компания, която държи 15% от китайския гигант Alibaba и 35% от Yahoo Japan.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1244