Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

08 Юни 17, 13:59
Терористът от Ислямска държава, известен и обичан от колегите си журналист с награда по журналистика от ЕК
Фарид Иккен, войникът на Ислямска държава е получил награда от Европейската комисия (ЕК) за отразяване на нещастния живот на бежанците в Европа и е носител на още няколко награди по журналистика в Швеция.''Нацисткият'' куршум (както биха писали и казали колегите му) се оказа по-силен от чука на социалната справедливост и ножовете за рязане на ксенофобията!

Фарид Иккен е на 40 години, роден в Алжир, докторант по хуманитарни науки. Работил е, като журналист (в радио и вестници) в Швеция и в Норвегия. Според колегите си журналисти, бил много кротък, тих, възпитан, ерудиран и мил човек. Преди дни, милият интелигентен мъж, светило на съпричастността и медиите, любимец на колеги и колежки, нападна въоръжен с чук и кухненски ножове полицай пред Нотр Дам в Париж, крещейки ''Аллах Акбар'' и ''Това е за Сирия''.

С доброто си образование и заплата, социално отговорния журналист-терорист, разбива стереотипа и клишето с което ни облъчват медиите, че терористи са обикновено бедни, нещастни, парии на обществото, с малко или никакво образование.

Катарския медиен канал Ал Джазира и 21 други терористични новинарски сайтове са вече забранени в ЕгипетПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1244