Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

26 Май 17, 14:06
Срив в цените на петрола след срещата на ОПЕК във Виена
Ликвидиране на дългите позиции в петролните фючърси след края на срещата на ОПЕК, причини и силен ценови спад



Цените на петрол Брент, през вчерашния ден


Петролът се обезцени рязко, въпреки решението на ОПЕК да удължи с 9 месеца действието на споразумението за намаляване на производството, отразявайки старата борсова максима, че пазарите често са калкулирали предварително случващите се после промени. На срещата във Виена Организацията на страните износители на петрол и някои други водещи ппетролни производители извън ОПЕК (включително Русия), се съгласиха да удължат до края на март 2018-а година одобреното през ноември 2016 г. споразумение за намаляване на добивите с около 1.8 млн. барела на ден, което трябваше да действа през първите 6 месеца на 2017 г.

 

Американското производство на петрол се е повишило с 10% от средата на 2016-а година насам, надхвърляйки 9.3 млн. барела на ден, което вече доближава добивите в САЩ до нивата на най-големите производители на петрол в света, като Русия и Саудитска Арабия.




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9085