Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

25 Май 17, 11:07
Катарския медиен канал Ал Джазира и 21 други терористични новинарски сайтове са вече забранени в Египет


Против медиите подкрепящи тероризма ще бъдат предприети и правни действия от страна на правителството в Египет.



През 2012 г. ''борците за демокрация'' в Египет привлякоха вниманието на световната общественост със ''спорните си'' (медиите искаха призива ''да се дискутира'') призиви за разрушаване на египетските пирамиди и Сфинкса с мотива, че те са символи на идолопоклонничеството, което противоречи на исляма. Само превратът на военните воден от Абдел  Фатах  Сиси, успя да опази освен живота на 10 милиона египтяни и запазване на световното културно наследство.

Сред блокираните са арабската версия на американският анти Тръмп сайт Huffington Post (собственост на AOL Inc.), сайта на катарската  телевизия Al Jazeera, базираната в Турция Al-Sharq TV, египетските Mada Masr (مدى مصر‎‎), финансираната от Катар Masr al-Arabiya (مدى مصر), Arabi 21 News, Rassd Nws, Ikhwan Online, Aswat Masriya,  и други. През 2016 г., 259 журналисти в Египет са били в затвора за подкрепата си за тероризма или забранените Мюсюлмански братя. които докато бяха на власт разрушаваха църкви, египетски културни паметници, искаха унищожаването на пирамидите и избиването на 10 милиона християни в страната. Египетското правителство е и от малкото в света които дават ефективни присъди и от по 10 години, за призивите за насилие и подкрепа за терористични организации в социалните мрежи (медии). Амнести  Интернешънъл  и други ''правозащитни '' организации (които подкрепят терористи под прикритие на ''свобода на словото'') нарича това цензура, но то не е цензура, при условие, че самите социални мрежи и много медии, ползват назначени на заплата цензори (като Twitter и Facebook), които да трият обидни за Ислямска държава, Ал Кайда  и други терористични  организации, коментари и публикации.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1515