Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

02 Май 17, 19:36
Смята ли Google жените за по-нисши същества?
Google отказа да предостави информация на правителството относно възнагражденията на служителите си при одит. Правителството на САЩ поиска данни за бонусите и компенсациите на служителите на Google през септември 2015 г., но корпорацията отказа да предоставя информация на правителството.



Министерството на труда заяви, че е открило системна неравнопоставеност на възнагражденията на жените в почти всички отдели на корпорацията. Министерството на труда заведе дело срещу Google през януари, за да получи достъп до информацията, но съдът отказа делото да мине по съкратена процедура и делото все още продължава. Сега Google излиза с ново изявление до Министерството на труда, с обявена широка публичност до медиите и отрича, че плаща по-малко на жените, но преките ръководители в компанията имат право да променят възнаграждението на служителите.

Google е широко скроена, либерална компания, която дава широка изява на почти всички (без тези които цензурира), включително на много терористични организации, религиозни фанатици и няма проблем с прояви на насилие (рязане на глави и т.н.) показващи мощта на Ислямска Държава, Ал Кайда и други, но например скоростно бе изтрила от YouTube, разпределянето на плячката (млади момичета) и отделянето им от родителите, от бойци на Ислямска държава за да не злепоставя либерално, терористичната организация с подобни робовладелски кадри.


Други корпорации, не така либерални (
AT&T, Verizon, Enterprise, GlaxoSmithKline, Dish Network, Wal-Mart и други), като Google вече отказаха да плащат за реклами излъчвани на фона на пр
изиви за насилие, убийства, ксенофобия, расизъм и религиозен фанатизъм.

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1725