Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

30 Април 17, 18:23
''Старец пред прозореца'' бе продадена за $ 10.32 млн.
Портрет на старец, рисуван от холандския живописец от 17-и век Говерт Флинк, бе продаден за $ 10.32 млн. на търг на основаната през декември 1766 г. в Лондон, Christie's в Ню Йорк.



Говерт Флинк (1615-1660) е холандски художник, известен като портретист и майстор на историческите картини. Един от представителите на Златния век на холандската живопис и смятан за един от най-добрите ученици на Рембранд. Картината ''Старец пред прозореца'', първоначално се смятало, че е рисувана от Рембранд. Купена е през 1764 г. от съветник на пруския крал Фридрих Велики, а по-късно собственичка станала императрица Екатерина Велика, която го купила за Ермитажа. През 1882 г. по нареждане на император Николай Втори картината и други творби от колекцията на Ермитажа били изпратени в Москва, за да бъдат включени в изложби в Московския публичен музей и Румянцевския музей. След това платното било придобито от Вилхелм Фридрих Мертенс, който живял в Санкт Петербург до 1917 г., а по-късно се оказало в Лайпциг.

Christie’s е частна компания, част от Groupe Artémis собственост на френския милиардер Франсоа Пино. Christie’s провежда всяка година над 450 търга за произведения на изкуството или редки колекционерски предмети.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1322