Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

20 Април 17, 20:06
От Facebook отново цензурираха д-р Юлиян Караджов
Д-р Юлиян Караджов си позволява да коментира  терористични организации, понякога политиците, подиграва се на Глобалното затопляне и иронизира веганите

Българските администратори на Facebook в България (от офиса на компанията в София, които трият по партийни поръчения групи за протести, като тези след убийствата в Катуница и които изтриха профила на Кеворк Кеворкян заради коментарите му против битовата престъпност), цензурират от 6 месеца, почти постоянно д-р. Юлиян Караджов.



Докторът е биохимик, старши научен сътрудник в Института за космически изследвания при БАН, завършил химия, с докторат по биохимия с дисертация на тема ''Транспорт на калций и окислително фосфорилиране в митохондриите на мозъка''. Преподава курс ''Наркотици'' в Нов български университет, прави първото национално изследване на нелегалния пазар на наркотици в България, цитиран е в учебници за МВР и е автор на 2 от най-изчерпателните и популярни издания (''Наркотиците - почти всичко за тях'' и ''Канабис - наука и политика'') върху темата за наркотичните вещества, издавани в България. 

Без други прегрешения, вероятно цензурата е заради някоя от описаните горе причини. Скоро от Фейсбук цензурираха и малката Русалка в Копенхаген защото обижда с голотата си (и с рибята си опашка?) някои.




ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
   

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1001