Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

14 Април 17, 12:06
Facebook продължава да подкрепя тероризма
Използвайки фалшив профил, журналист от Times е открил голямо количество съдържание, което прославят ''Ислямска държава'' и скорошните атентати в Лондон и Египет заедно със снимки, показващи насилие над деца във Facebook. 



Фейсбук забрани Малката русалка, била прекалено разголена!

Той се е обърнал към модераторите (цензорите) да отстранят въпросното съдържание. Но те са премахнали само част от снимките, като са оставили публикациите които прославят скорошните атаки и призовават за нови терористични атаки. Facebook, Inc. е предприела действия едва след като The Times се е идентифицирала като медия, която пише по темата.

В последните години социалните мрежи започнаха да привличат внимание с подкрепата си за политически партии, тероризма, въвеждането на шариатски правила в социалните мрежи. За показване на картина на Рубенс или друг европейски художник, следва незабавно изтриване, но за рязане на глави и прослава на тероризма не! А ''роботите'' във Фейсбук се оказаха хора-цензори с ляволиберална, про-терористична насоченост. Още по темата: 


Facebook съдени за обезщетение в размер на $ 1 млрд.

На страната на Ислямска държава ли са Google, Facebook и Twitter?
Европол отчита рязък ръст на пропагандата на терористите във Facebook, Twitter и приложенията за съобщения като WhatsApp или Telegram
Facebook цензурира и изтри най-известната снимка от Войната във Виетнам



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.104