Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

31 Март 17, 10:15
България започва да приема ''бежанци''
Още през септември 2016 г. властите в България започнаха да сондират за заселване на бежанци в обезлюдените от българи области, а през август 2016 г. приеха ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на бежанците в българските общини.

Правителството се позовава на подписаното през март 2016 г. споразумение от ЕС за презаселване на мигранти. Споразумението не се признава от Общия съд на ЕС и от отделни държави, но българското правителство явно не признава решението на съда. Бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова съобщи, че България е поела ангажимент пред ЕС през октомври.

България тръгва да изпълнява договорка с ЕК в момент на остра криза в отношенията между Ердоган и много европейските правителства заемайки страната на Ердоган в спора. Австрия отказва, но българското правителство не. В деня, в който българският кабинет взе решението за приемане на бежанци от Турция, лидерите на Чехия, Унгария, Словакия и Полша съобщиха, че няма да приемат плана за преразпределение на мигрантите, изготвен от ЕК. Според тях този план е изнудване и те няма да го приемат. В деня, в който българският кабинет взе решението за приемане на ''бежанци'', лидерите им съобщиха, че няма да приемат плана за преразпределение на мигрантите, изготвен от ЕК и че този план е чисто изнудване. От ЕК заплашиха, че може да има финансови санции за отказалите, а българските политици са основния кръг ''усвояващ'' еврофондове.

Правителството се мъчи да проведе успокоителна, PR кампания уверявайки, че ''ДАНС ще проверява бежанците'', твърдение, което буди смях. Всички знаем как свършват в България ''проверките'' от всякакъв вид.  Какъв е ''капацитът'' на службите ни и в чия услуга работят. Точно службите ни предадоха на Ердоган негови политически врагове при поискване от негова страна, в нарушение на закона. 



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2821