Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

29 Март 17, 20:21
Евродепутатите получават заплата от над € 39 000 на месец
Докато в България се обсъжда заплатата на българския депутат - 4000 - 5000 лв. той е същински бедняк в сравнение с евродепутата. Евродепутатите (редовите) получават заплата от над € 39 000 на месец разпределена както следва; € 6 600 като основна заплата + общи разходи € 4300 + дневни в размер на € 304 + € 19 000 за асистенти, независимо наемат ли си такива или не.

За сметка на тези пари, евродепутатите имат тежката социална отговорност да регулират живота на обикновените граждани и буржоата-капиталисти, да се грижат за промените в климата (глобалното затопляне), за въвеждане на социални осигуровки за роботите и определянето на роботите като личности, за правата на гейовете, третия, четвъртия пол, безполовите и т. н., мигрантите и техните социални придобивки и емоционален живот, да забраняват ментоловите цигари и всякакви ароматизирани тютюни въобще (нека им е гадно на пушачите) и куп още тежки отговорности в името на хуманизма, доброто, позитивната мисъл и прогреса. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1457