Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

05 Март 17, 16:42
Спад в ползването на мобилни приложения


От основаната през 1982 г. и базирана в Сан Хосе, Калифорния, компания Adobe Systems Incorporated смятат, че бумът на мобилните приложения в САЩ е приключил. Adobe твърдят, че броя мобилните приложения, инсталирани от потребителите в САЩ, се е свил с 38% между декември 2014 и януари 2017 г. През същия период броят на пуснатите на пазара приложения е намалял с 28%. Adobe прави анализ на над 130 млрд. пускания на приложения на пазара и компанията е анализирала 1.7 трлн. посещения в над 16 000 уебсайта през периода. Според компанията, тенденцията ще се прехвърли и към другите развити на приложения пазари.

Трафикът към уебсайтове в САЩ до голяма степен е запазил едно ниво в рамките на 36-те месеца, отчитайки съвсем лек спад от 0.4%, което означава, че в САЩ вече не се появяват нови Интернет потребители.

   

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1019