Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

26 Юни 16, 18:56 / Автор: Р. Караджов
Малоумието и жаждата за власт са водещи в реакциите на ЕС
На 24-ти се пошегувах с ''адекватните мерки'' които ще последват Brexit. Малоумието и жаждата за власт са водещи в реакциите. Освен, че Брюксел се държи като обидена госпожа и реагира първично-емоционално (вместо дипломатично), се стреми да задълбочи колкото може повече разпада!



Шотландия, която досега бе напълно пълноправен член на Съюза и гласува за оставане, предложи да насрочи нов референдум за отделяне от Великобритания за да остане в ЕС. Тази новина би трябвало да се посрещне с известно облекчение, защото ЕС би запазил известно влияние на Острова. Да, ама не! Еврочиновниците вместо да успокоят шотландците, че ако гласуват ще са в ЕС, обявиха, че ако Шотландия обяви независимост - тя няма да е член на ЕС, а ще се наложат нови преговори за приемане в ЕС. Изниква въпрос, ако Шотландия досега е била в ЕС, защо се налага договаряне наново?! Много е просто. Ако има преговори за приемане в ЕС отново, еврочиновниците по присъединяването на Шотландия ще вземат заплати години наред, ще имат власт над европейци и шотландци, ще се показват по телевизията (висшата цел на всяка мижитурка), а хилядите журналисти блюдолизци, ще им целуват краката. Ако Шотландия просто остане в ЕС, както бе досега, чиновниците ще са излишни.

Само, че ако Шотландия няма да е автоматично член на ЕС, а ще чака на опашката с Албания нечие благоволение, защо да гласува за отделяне?!



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1095