Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

25 Февруари 17, 10:56
Протести организирани от Мюсюлмански братя и леви политически формации в Йордания
Около 1500 души се събраха пред джамията Ал Хусейн в центъра на столица Аман след голямата петъчна молитва за да протестират срещу покачването на някои данъци върху продажбите (подобен на ДДС данъка). Протестът беше организиран от Мюсюлмански братя и леви политически формации.



Тези данъци се движат в кралството между 8% и 16%. Ходът е продиктуван от усилията на правителството да съкрати държавния дълг от 94% от БВП на страната през 2015 г. до 77% през 2021 г. в замяна на кредитна линия от $ 723 млн. за 3 години. В замяна кралство Йордания трябва да осъществи реформи, засягащи инвестициите, енергийния и водния сектор, финансите и трудовия пазар. Икономиката на Йордания беше засегната силно от конфликтите в Ирак, Сирия и Йемен, а над 1.4 милиона бежанци тежат на икономиката на кралството.

  

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7808