Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

22 Февруари 17, 12:38 / Автор: Р. Караджов
Правозащитници са освободили масов убиец от затвора
Терорист от Ислямска държава, извършил самоубийствен атентат в Мосул с множество убити и ранени, включително жени и деца, се оказа‚''британец'', лежа между 2002 г. и 2004 г. в затвора за задържане на терористи в Гуантанамо, който бе закрит заради натиск от страна на правозащитници, терористи, убийци, журналисти и вярващи на пропагандата им обикновени граждани, че там се ''държат невинни''.
 
Джамал ал Харис чието истинско име е Роналд Фидлър е от ямайски произход. След падането на режима на талибаните в Афганистан е заловен от американски войници (там) и пратен в Гуантанамо, но под натиска на защитниците за правата на човека е освободен.

Под натиск на медии, правозащитници и скъпи адвокати, терористът е успял да осъди британското правителство да му плати £ 1 000 000, след като е казал, че МИ-5 са го държали против волята му в Гуантанамо и го били разпитвали.



МИ-5 и британската полиция са знаели, че той е терорист, но не е можело да го арестуват отново, защото са се страхували от реакциите на обществото, облъчвано от пропагандата на правозащитници и журналисти защитаващи терористите и тероризма. Според службите той е имал връзка с други терористи и е агитирал за заминаване в Сирия за да се присъединят към братята си терористи.

С  £ 200 000 от обещетението си, че е терорист, получена с протекциите на ''Амнести Интернешънъл'' (Amnesty Internationa) и други борци за правата на човека, си е купил тристаен апартамент в Стокпорт (Stockport), град в южната част на област Голям Манчестър - Англия, а какво е неправил с останалите £ 800 000 не е ясно.

Това не е единствен убиец пуснат на свобода, под натиск от страна на медии, правозащитници, садисти, изроди и обикновени пилешки глави вярващи на 5-тата колона на тероризма в Европа и Америка. През ноември 2016 г. друг арестуван заради заплахи в Ирландия терорист, но пуснат от затвора заради медиен и правозащитен натиск, се взриви пак в Мосул и уби десетки хора.

В последните години преди появата на така наречената Арабска пролет, над 60 000 екстремисти и терористи бяха пуснати от затворите, заради международен обществен натиск (включително на възмутени от затворите за терористи българи) за техните права.


Борците за правата на човека носят основната вина за зверствата на ISIS

Там, където е незаконно да си жена

  

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9374