Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

16 Февруари 17, 12:13 / Автор: Р. Караджов
Euronews ще загуби скоро статута си на достоверност
Американската NBC e купила 25% от акциите на Euronews. Сделката се оценява за $30 млн. и е за между 15% и 30% от акциите на Euronews. Американската NBC ще добие аудитория от 277 млн. домакинства и ще излъчва своите програми на 13 езика в Европа, Африка и Близкия изток.



Euronews излъчва от 1993 г. и е първият мултилингвистичен канал в Европа. Има покритие върху 350 млн. домакинства в 155 страни. Контролния пакет от акциите в него (53%) се държи от февруари 2015 г., чрез Media Globe Networks, от египетският милиардер Нагиб Савирис (Коптската фамилия Савирис притежава Orascom Telecom Holding), но с толкова голям пакет, NBC със сигурност ще се намеси в управлението и ще влоши качеството. В последните президентски избори в САЩ, NBC даваха преднина от 11% на Клинтън пред Доналд Тръмп, а последните няколко години се прочуха с фалшиви, недостоверни и невярни новини или укриването на такива от зрителите си, ако те противоречат на политическата, ляво-либерална политкоректна програма на телевизията.




ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1334