Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

17 Декември 16, 18:46
Хуманитарните организации вече не се интересуват от съдбата на жителите на Алепо
Хуманитарните организации вече не бързат вече да доставят помощ за Алепо, тъй като тези, които са я получавали - Ан Нусра, FSA и Харакат Нур ад-Дин аз-Зенки (на които администрацията на Обама бе доставила безплатни оръжейни системите BGM-71 TOW), вече не са там, а цивилните явно не ги интересуват.



'Бунтовниците'' от Алепо (част от които на снимката) вече ги няма и медиите загубиха интерес към ''цивилните жертви'' с които ни проглушиха ушите в последните седмици
''Борците за свобода'' ''Аз-Зенки“ са сред групите, подкрепящи турската армия в операцията ''Щитът на Ефрат'' в Северна Сирия с което влезе в открит сблъсък с пак подкрепяни от администрацията на Обама кюрдски сили, сунитски, шиитски и християнски (асирийски) милиции воюващи с Ислямска държава и техните фенове сред медиите в Европа и САЩ.

В момента около 100 000 - 110 000 цивилни (сунити) в източните квартали на Алепо разчитат само на Асад и на руска хуманитарна помощ за да не измрат от глад. Оказа се и че терористите (''бунтовници'' според журналистите) в Алепо са консумирали всичката храна, доставена от чужбина като хуманитарна помощ. От навлезлите сирийски войски в тази част на града са открити няколко склада с хуманитарна помощ, но до които са имали достъп само терористите и членовете на техните семейства. Останалите които ''бунтовниците'' са използвани за жив щит са оставяни без храна. В тази част на града е пълно с минирани от ''бунтовниците'' сгради което възпрепятства възстановяването на нормалните функции в Алепо, освен огромните разрушения на инфраструктурата.
 

 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.103