Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

29 Ноември 16, 17:53
Египет започва да строи нов тунел под Суецкия канал
Египет започва строителството на нов тунел под Суецкия канал, който ще съедини североизточната половина на страната, със Синайския полуостров.Част от строителството ще се извърши от фирми на египетската армия, а друга част от строителната компания на Orascom Group притежавана от египетското семейство Сауирис (копти), конгломерат обхващащ телекомуникациите, строителството, туризма, промишлеността и технологиите. Семейството Сауирис което е близко до сегашното правителство на фелдмаршал Абдел Фатах ас Сиси, активно участва в благотворителна, икономическа и насочена към социално развитие дейност и раздава чрез една от фондациите си, награди за съвременна египетска литература.

Тунелът ще бъде разположен на няколко десетки километра южно от Порт Саид. Предвижда се да бъдат построени няколко разклонения за движение на автомобили и влакове, като автомобилното разклонение ще бъде с дължина от 5 820 метра.


 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0845