Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

13 Ноември 16, 14:37
Ислямска държава учи войниците си как да се преструват на жертви в Европа
Bundesnachrichtendienst - BND (Федералната разузнавателна служба на Германия, външното разузнаване на страната) предупреждава, че войници на Ислямска държава продължават да се обучават как да се преструват на бежанци, за да достигнат до Европа и се инфилтрират в общия поток от мигранти.



Централата на BND в Берлин
 

Терористите от ИДИЛ
се учат да се прикриват сред множеството бежанци, а след това да не привличат подозрения. Те отработват поведение при подаване на заявление за предоставяне на убежище в страните от ЕС и поведение при възможно попадане в полицията.  

Терористите, извършили например атентатите в Париж на 13 ноември 2015 г., в който бяха убити 137 и тежко ранени 368 европейци, между които много жени и деца, са пристигнали в Европа точно като бежанци (въпреки твърденията на симпатизиращите на тероризма журналисти, че са френски граждани и вината за тяхното ''озлобяване'' е ''на самите нас'' европейците?!). Последните данни на германските специални служби, получени от електронни устройства, собственост на атентаторите в Брюксел на 22 март 2016 г., показват, че преди година е трябвало да бъде извършено нападение не само във Франция, а и в Холандия. Целта е щяла да бъде амстердамското летище ''Схипхол''.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8231