Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

13 Ноември 16, 00:54
ЕС ще трябва да внася кравешка и друга тор за да изпълни еко-плановете си по спасение на планетата
Европейският съюз ще бъдат принудени да внасят органични отпадъци, като кравешка тор и дърво, ако не се ограничи количеството на биоенергия. Разчетите за постигане на целите за възобновяема енергия не са взели предвид липсата на достатъчно селскостопански отпадъци за производството на ''еко''-енергия. Анализи са констатирали, че европейските, селскостопански отпадъци, тор и от дървесина, ще покриват само 80% от прогнозния използването на биоенергия в ЕС заложени за през 2030 г. Въпросът който малцина си задават е дали няма да се унищожат в третия свят цели гори, за да се задоволи апетита на ЕС за отпадъци от дървесина от които да произвежда природосъобразна енергия? 

Скоро в България се разрази скандал с еко-централa на тор, която отрови с вонята цяло българско село (Труд), което преди това се славеше с чистия си въздух, но преди намесата на еколози, климатолози и евро и български чиновници.


ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066