Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

08 Ноември 16, 11:18
Китай одобри закон за киберсигурност
Китай одобри закон за киберсигурност, който предизвика вълна от критики от страна най-вече на правозащитни организации и някои (40 от хилядите опериращи в страната) международни компании. Китайското правителство заяви, че новият закон, който бе одобрен от законодателите, ще засили защитата на личните данни и борбата с интернет измамите.



По новия закон се задължават Интернет доставчиците да сътрудничат на правителството и в разследването на престъпления по въпроси засягащи китайската националната сигурност. Всяка информация за китайски граждани, събрана вътре в страната, трябва да се съхранява на китайска територия. За съхранение на данните за китайски граждани в чужбина се изисква специално разрешение. Китай вече е забранил платформи като Google, Facebook и Twitter. Amnesty International разкритикува новия закон, определяйки го като драконовски, нарушаващ човешкото право на изразяване. Китай отговори, че новият закон не нарушава международните търговски протоколи и не застрашава интересите и нормалната работа на чуждите компании които не злоупотребяват с лична информация, не застрашават националната сигурност и спазват закона.



  Курс финансови, стокови, валутни пазари, персонални инвестиции

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1044