Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

29 Октомври 16, 18:55 / Автор: Economic.bg
Уиски за 65 хил. лв. бе продадено в България
Колекционерско уиски на цена от 65 000 лв. бе продадено на Уиски Фест 2016, най-голямото уиски събитие в Централна и Източна Европа. Едномалцовият скоч на Macallan е произведен през 1950 г. в шотландска дестилерия. То е най-дълго отлежалото уиски излагано у нас.



Продава се в специална кристална орнаментирана бутилка, разположена в кутия от висококачествено дърво, мед и фина кожа. Тя е дело на френската частна компания за бутиков кристал, произведения на изкуството и дизайн от стъкло, Lalique. Собственикът засега остава неизвестен, но вероятно е някой изтъкнат и заможен колекционер.

Изложението се провежда за 5-а поредна година, отново е Sofia Event Center в Paradise Mall. Предлагат се 365 различни вида уиски от над 90 марки, които са изложени на 32 щанда. Присъстват както най-популярните и утвърдени марки, така и по-малки дестилерии. Подготвена е и специална зала с квалитетни марки ром и коняк. 11 международни уиски експерти са на разположение на всеки един посетител, за да разяснят спецификите, традициите и иновациите в производството на съответното питие. Всички те ще водят майсторски класове през целия уикенд.

Посетителите могат да се насладят още на френски сирена, качествени пури и ароматно кафе. Дипломати от САЩ, Великобритания и Ирландия откриха мащабното събитие. Билетите са с цени; стандартният струва 25 лв., а премиум билета 35 лв. Те осигуряват достъп до 3-те дни на фестивала, професионална дегустационна чаша и каталог, описващ подробно представените марки и дестилерии. 


Япония води в производството на качествено уиски


 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1012