Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

29 Октомври 16, 14:51 / Автор: Monitor.bg
В някои от изборните секции в България фалшификациите надвишават 61%


Само в 1 от секциите в България изборните фантоми гласоподаватели са над 61.538%. Преди на този адрес в София е имало сграда на 4 или 5 етажа, която поне 10 години не е била обитаема. 

Сега тя е съборена и там има празно място, но въпреки това на адреса се водят 800 ''избиратели''. Цялата изборна секция в района е от 1300 човека. Истинските избиратели, дори ако гласуват всички до един, са не повече от 38.461%, което значи, че както и да гласуват, колкото и висока изборна активност и гражданска съвест да проявят, за когото и да гласуват, те губят изботите при всяко положение и гласовете им са само повод за подигравки.



Центърът на София, улица "Искър” 6 е домът на над 800 ''избиратели''. Човек който живее и гласува в района, обикновено не проверява секцията си, но сега го е направил и забелязва множество имена на хора, които завършват на “ски“. Те никога не са живели в квартала. От 1300 гласоподаватели в избирателната секция, регистрираните на този адрес са над 800. Стотици ''избиратели'' живеят от години на адрес, на който дори няма сграда. От общината са обяснили, че това били хора с двойно гражданство и към този момент били жители или на Европа, или извън Европа, но служебно тези хора били регистрирани и според законодателството са редовни избиратели. А какво имало на адреса и дали там била гола поляна, не било тяхна работа.

В България не е рядко явление при проверка човек да установи, че в неговия дом, на неговия адрес и в неговото легло спят още няколко човека освен семейството му.

Според коментарите на един от засегнатите, от общината категорично са отказали да извадят 4-мата ''избиратели'' които по адрес живеят с него и семейството му, на неговия адрес. Те ''нямали право'' да пречат на ''избирателите'' къде да се регистрират''. В провинцията е същото. Човек с изненада може да научи, че в къщата му живеят още 5-6 човека. И ще си трае, особено ако е бюджетен служител. Дали гласува или не даден човек, няма никакво значение. Фантомоте както се вижда, определят всичко, а хаоса след изборите и с изборните бюлетини, не е ''случаен''.

Призивите на политици, медии, журналисти и експерти да се гласува масово (към истинските избиратели, чиито брой също е фалшифициран), също не е случаен. Те също печелят (партиите и медиите пряко пари), освен, че по този начин, гласувайки масово, българите легитимират и дават законен вид на ''изборния резултат''.



ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1651