Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

28 Юли 16, 20:37 / Автор: Уикенд, Блиц
Терористът от ИДИЛ - Мохамед Юсуф Далил ползвал за секс и безплатен адвокат, българска правозащитничка от Българският хелзински комитет (БХК)
Терористът Мохамед Юсуф Далил, който рани 15 души в германския град Ансбах, е имал връзка с активистка от Български хелзински комитет. Според МВР камикадзето от Ансбах е бил в България половин година и получил хуманитарен статут.

От Агенцията за бежанците твърдят, че върху тях е оказван натиск заради документите на терориста Мохамед. ''Говореше се, че този Мохамед е любовник на една от активистките, но какво можехме да сторим'', казват от агенцията. 

Убиецът Мохамед Далел е бил радикализиран много преди да влезе в България, твърди самото седмично издание на ИДИЛ, но чрез българските журналисти и правозащитници се е промъкнал в Европа безпроблемно. Според ИДИЛ Мохамед е попаднал в редиците на бойците на Халифата още в Ирак през 2011 година.



Любовникът на българската правозащитничка от Българският хелзински комитет (БХК), джихадистът и масов убиец - Мохамед Юсуф Далил 


Двамата се запознали, когато той идва от Сирия и се представя с тяхна помощ (на БХК) като ''бежанец от войната''. Малко след пристигането си в България терористът от Ислямска държава - Мохамед се свързва с активистка на Български хелзински комитет на име Даниела (Адвокат Даниела Михайлова или Адвокат Даниела Фъртунова от БХК - Български хелзински комитет). Чрез нейното покровителство и завързвайки сексуални отношения и помощта на БХК, той да е успял така бързо да замине за Германия, където извършва кървавия си атентат.

Покрай контактите си с активистите на Български хелзински комитет Мохамед попада и в репортаж на Националната телевизия и журналистката Мария Черешова, която е също между фенките на тероризма и често представя идващите в Европа терористи като ''бежанци от войната''.

''Срещнах се с него няколко пъти и не ми изглеждаше като човек, способен да извърши такова нещо., казва журналистиката Мария Черешова, в оправдание. 

Пръв преводач на терориста е друг правозащитник от България, от фамилията Алгафари (която мрази Асад), Мажд Алгафари. 

Благодарение на правозащитниците и журналистите от затворите след 2008 г. бяха пуснати десетки хиляди терористи, които създадоха Ислямска държава, а в последните години с тяхна помощ нахлуват в Европа извършвайки зверски атентати и масови убийства на деца, жени и мъже вече и тук. 


Доброволците които помагат на бежанците стоят зад щурмовете по границите


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6444